Traject: The Whole Experience

— Tijd voor een nieuw hoofdstuk

‘Is dit het dan?’, ‘Dit kan toch niet de bedoeling van het leven zijn?’

Steeds vaker schieten dit soort gedachten door je hoofd.

Als je ‘s avonds thuis komt plof je op de bank, drink je wijn en kijk je tv. Dat is jouw manier om even te kunnen ontsnappen aan de realiteit. Aan alles voel je dat het tijd is voor verandering. Maar door de chaos in je hoofd weet je niet waar je moet beginnen.

Misschien denk je dat je geen andere keus hebt of ben je bang om hulp te vragen. Wat het ook is, ik vang je met alle liefde op zodat jij aan een nieuw hoofdstuk kunt beginnen van jouw leven.

Traject The Whole Experience

— Over dromen, goed genoeg zijn en afslagen nemen

Herken je dit?

  1. Je ziet andere vrouwen hun dromen najagen, maar zelf blijf je op safe spelen. Iets in jou houdt je tegen en daardoor twijfel je of het voor jou is weggelegd.
  2. Je hoofd draait overuren van gedachten die jou niet verder helpen. Het maakt je onzeker.
  3. Je denkt dat het leven iets is dat je overkomt. Regelmatig vraag je jezelf af waarom er bij jou toch al die vervelende dingen op je pad komen.
  4. Je bent in de kern bang om niet goed genoeg te zijn zoals je bent. Vanuit deze angst kies je er voor om stukken van jezelf te verbergen of om je aan te passen.
  5. Je staat op een kruispunt in je leven en je weet niet welke afslag je moet nemen. Sowieso vind je keuzes maken ontzettend lastig.
Vanessa Bender - The Whole Experience

Hoe zou het voor je zijn als..?

  1. Je weet wat jouw dromen en verlangens zijn. Aan alles voel je dat het realiseren ervan ook voor jou is weggelegd.
  2. Je innerlijke rust ervaart, straalt van zelfvertrouwen, en weet hoe je jouw dromen en verlangens naar je toe kan trekken.
  3. Je leert hoe je regie kan nemen over jouw leven en meer invloed hebt op jouw leven.
  4. Je eigenwaarde is gestegen. Hierdoor laat je zien wie je bent en volg je jouw levenspad.
  5. Je weet welke richting je op mag gaan omdat je in verbinding staat met degene wie je werkelijk bent. Deze versie van jou weet wat de bedoeling is.
0 +
sessies
0 +
klanten

Dit is mogelijk voor jou:

Het traject bestaat uit 12 sessies, waaronder Hypnose & Coaching sessies. De inhoud is maatwerk, maar in ieder geval ontvang je 6 online/live hypnose sessies. Daarnaast ontvang je 4 video’s, 4 zelfhypnoses en huiswerkopdrachten tussen de sessies door.

Als je in dezelfde kringetjes blijft ronddraaien, blijf je dezelfde dingen aantrekken en blijf je dezelfde dingen creëren. 

I want The Whole Experience!

De investering voor dit traject bedraagt € 4.545,- inclusief BTW.
Betaal in 1 keer, 3 of 6 termijnen.

3 termijnen: € 1.664,- inclusief BTW.
6 termijnen: € 833,- inclusief BTW.

Neem de regie over je leven terug en ervaar weer liefde en vertrouwen in plaats van angst en controle. 

Dit is wat anderen over mij zeggen

Colette Cornelissen - Comptoir Colette
"Zowat een jaar geleden was ik zoekend naar mezelf, naar wie ik echt ben. En oh, wat heerlijk dat Vanessa net dan op mijn pad kwam. Ik voelde gelijk een klik en die werd alleen maar sterker doorheen ons traject. De hypnose sessies brachten mij bij wie ik echt ben. Ik brak door angsten en mijn ego heen. En Vanessa's coachingsessies vond ik fantastisch. Ze gaven mij richting en de juiste handvaten om dicht bij mezelf en in hoge energie te blijven en zo mijn pad verder te bewandelen. Ik ben een grote fan van haar aanpak, haar enthousiasme en het vertrouwen dat ze je gelijk geeft. Mijn leven is sindsdien echt veranderd. Ik ben gelukkiger, rustiger en ik heb veel meer vertrouwen. In mezelf en in alles wat het leven mij nog gaat brengen. Probeer het eens, zou ik zeggen!"
Colette Cornelissen
Comptoir Colette
Suzanne - De Voedingsdeskundige
"Ik had deze reis voor geen goud willen missen! De unieke combinatie die Vanessa biedt coaching en hypnose paste mij als een jas in deze fase van mijn leven! Hoofd uit, ontspanning en intuïtie aan. Totaal buiten mijn comfortzone, waardoor ik in het begin de angst voelde voor hypnose en dacht dat dit niet voor mij weggelegd was. Maar door te oefenen kon ik mijn intuïtie laten spreken tijdens de hypnose en dat voelde zo goed!! It's a kind of magic! Dat is het. Zoveel angst om los te laten, zoveel rust en liefde nu voor mijzelf na de sessies. Ik ben aangehaakt op de hoge energie van Vanessa, het verraste mij dat ze boodschappen op kon vangen en deze voor mij te vertalen. Dit is zo waardevol geweest. Ik hoef het ook niet alleen te doen. Dat heeft me gerustgesteld en is voor mij zo'n enorme eye opener geweest dat ik dit ook anderen gun die vastzitten in oude denkpatronen, ingesleten angsten en onzekerheden. "
Suzanne Krijger
De Voedingsdeskundige
Laura Langens - Kinderboekenschrijfster & Organisator Manifestatie Event
"Ik heb via hypnose sessies van Vanessa al veel oude belemmerende overtuigingen los mogen laten. Mijn Money Mindset is verbeterd, ik zet mezelf in de spotlights en voel meer zelfliefde en zelfvertrouwen. Dit gun ik iedereen. Juist als je je verdiept in manifesteren is dit enorm waardevol."
Laura Langens
Kinderboekenschrijfster &
Organisator Manifestatie Event
Kristina Constantina - Kickstart You
"Vanessa kwam precies op het juiste moment op mijn pad en ik wist gelijk - dit heb ik nodig! En wat ben ik blij dat ik mijn vertrouwen in haar handen heb gelegd! Zeer betrokken, oprecht, intuïtief, op ieder moment wist zij precies aan te voelen wat ik nodig had. En ook nog een onwijs goede professional met veel kennis, kunde en ervaring. Met 2 hypnotherapie sessies al was ik dankzij de begeleiding van Vanessa in staat om door mijn pijnpunten heen te werken en de sessies hebben mij zoveel opgeleverd! Dat is eigenlijk niet simpel in woorden uit te drukken. Bij Vanessa ben je in bijzonder goede handen."
Kristina Constantina
Kickstart You
Linda Hemmes Fotografie
"Tijdens een fotosessie vertelde ik mijn verhaal aan Vanessa waarop zij mij prachtige vragen stelde die mij aan het denken hebben gezet. Ik voelde me gelijk veilig om bij haar een hypnose traject te boeken. Ik kwam bij haar om de angst op te lossen voor geldgebrek. Na 3 sessies voelde ik me zelfverzekerder, veel lichter en kon naar bepaalde zaken zonder oordeel naar mezelf kijken en leverde het me rust en ruimte in mijn hoofd op. Vanessa is heel rustig en ik vond het super veilig om me ‘aan haar over te geven’ en volledig op haar te vertrouwen. Daarnaast heeft ze heel veel humor en maakte ze me elke keer aan het lachen. Waardoor het echt even een feestje werd en een momentje voor mezelf van rust. Vanessa is een fijn persoon om mee te werken en de hypnose sessies hebben me prachtige inzichten gegeven."
Linda Hemmes
Linda Hemmes Fotografie
Dorien van de Berg - Good Vibes Only
"Ik zou de coaching met/van Vanessa willen omschrijven als een reis naar binnen, waarbij ik kennismaakte met hypnose, maar ook met een andere manier van werken met het universum en dat heeft me erg verrast! De space holding die Vanessa doet heb ik vanaf het eerste moment als zeer prettig ervaren. Daardoor voelde ik me veilig om ervoor te gaan. Ook communiceert ze heel helder en zegt precies wat er gezegd moet worden. Daarbij heb ik erg genoten van haar heerlijke enthousiasme en denk ik regelmatig terug aan een van haar vele nuttige tips over energie!! Het heeft me bergen zelfinzicht opgeleverd!"
Dorien van den Berg
Good Vibes Only
Evelien
"Wat zou het fijn zijn als ik bepaalde overtuigingen echt kan loslaten", dacht ik. Vanessa kwam precies op dat moment op m'n pad. In eerste instantie wel spannend om de stap te zetten, want ik was nog niet zo bekend met hypnose. Na een fijn kennismakingsgesprek wist ik: dit is wat ik nu nodig heb. En dat was het ook. Na elke sessie merkte ik meer en meer verschil in positieve zin. Nu zit ik lekkerder in mijn vel (omdat ik bepaalde dingen heb losgelaten door hypnose), ik ben beter gaan communiceren en ik herken mijn triggers/pijnpunten steeds beter. Hypnose is hartstikke krachtig! Vanessa is vriendelijk, betrouwbaar en kundig. Ze oordeelt niet, luistert goed en gaat heel doeltreffend met je aan de slag tot ze de kern te pakken heeft. Mooi ook om zo vanuit het positieve en intuïtieve begeleid te worden. Ik heb gelachen, gehuild en vol bewondering de reis door het onderbewuste gemaakt. Met als resultaat dat ik nu beter weet waar ik naartoe wil en wat ik kan doen om daar te komen. Ik beveel Vanessa daarom van harte aan."
Evelien

FAQ

De meest gestelde vragen en antwoorden

Ja, je kan heel goed online sessies volgen. Uit ervaring weet ik dat het niet uitmaakt of de sessies online of bij mij in Nijmegen plaatsvinden. We overleggen samen waar je voorkeur naar uitgaat.

De investering van de trajecten staan op de pagina van het betreffende traject.

Hypnose is een mix tussen focus en ontspanning. Het is een natuurlijke staat van zijn waarbij het kritische denken omzeild wordt en je toegang krijgt tot het onderbewuste. Dagelijks ben je een aantal keer onder hypnose zonder dat je het doorhebt.

Hypnotherapie is een bewezen effectieve therapievorm waarbij hypnose wordt gebruikt om bepaalde problemen te behandelen. Het onderbewuste wordt aangesproken en hiermee krijg je inzichten in je gedrag en wordt je probleem ook bij de kern, daar waar het is ontstaan getransformeerd.

Hypnotherapie is veilig mits de therapeut/coach geschoold en gecertificeerd is, weet wat hij/zij doet en dus ook weet hoe het onderbewuste werkt. Voor de veiligheid van mijn klanten zal ik niet met iedereen kunnen samenwerken. Deze uitzonderingen staan op het inschrijvingsformulier dat je invult voordat een eventueel traject start.

Ik heb 2 opleidingen gevolgd bij Hypnose Instituut Nederland en ben gecertificeerd hypnotherapeut master practitioner. Ik ben als hypnotherapeut aangesloten bij beroepsvereniging NIBIG, geregistreerd bij de WKKGZ en ingeschreven op de website bestetherapeut.nl.

Je mag mij altijd een mail sturen via info@vanessabender.nl. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om met je mee te denken

Get Your Free Guide Now!

Change the appearance and position of the popup according to your vision.