Traject: The New You!

— Over zelfvertrouwen, innerlijke rust en kracht

Vastgelopen?

Heb je soms het gevoel dat jezelf niet bent? Loop je vast in het maken van keuzes, en beheersen angsten en onzekerheden voor een groot deel jouw dagelijks leven?

Wat goed dat je hier bent. Het is de hoogste tijd dat jij jouw angsten en onzekerheden gaat loslaten zodat je de allerbeste versie van jezelf kan zijn. Verwelkom the New You, want jij verdient een leven vol zelfvertrouwen, innerlijke rust en kracht.

Foto The New You

— Over anderen, de lat en niet genoeg zijn

Herken je dit?

  1. Je hecht veel waarde aan de mening van anderen. Voordat je iets besluit bedenk je eerst wat een ander ervan zal vinden. Dit kan over vanalles gaan, zoals hoe je je gedraagt op een feestje, je kleding, je auto, je baan, etc.
  2. Je hebt jouw lat zo hoog liggen dat je er onmogelijk aan kunt voldoen. Je weet dat je teveel van jezelf vraagt, maar je kunt zo moeilijk stoppen.
  3. Je denkt vaak dat het aan jou ligt als er een vervelende situatie ontstaat. Je doet er dan ook alles aan om fouten te voorkomen en om aardig gevonden te worden. Het idee dat iemand boos op je is vind je echt verschrikkelijk. 
  4. Je denkt dat mensen jou niet slim of leuk genoeg vinden. Als je nieuwe mensen leert kennen wil je het liefst onzichtbaar zijn en wegrennen. Vaak ben je bang dat je wordt buitengesloten en dat je er niet bij hoort. 
  5. Je denkt vaak in onmogelijkheden en deze uitspraken zijn voor jou bekend: ‘Het overkomt mij altijd’, ‘Zie je wel dat het bij de ander wel lukt en bij mij niet’,’Geluk is niet voor mij weggelegd’,
Traject New You - Vanessa Bender

Hoe zou het voor je zijn als..?

  1. Je meer in je kracht staat en vertrouwen hebt in de keuzes die je maakt, omdat je leeft volgens jouw waarden. 
  2. Je jezelf goed genoeg vindt, waardoor je prestaties in balans zijn met wat je aankunt. 
  3. Je innerlijke rust ervaart, beter naar je gevoel kunt luisteren en sterker in je schoenen staat. Hierdoor zie je feedback als iets dat jou verder brengt in plaats van een aanval.  
  4. Je denkt in kansen en mogelijkheden, omdat je positief in het leven staat en gelooft in jezelf. 
  5. Je straalt van zelfvertrouwen, omdat je weet wat je waard bent. Je bent gewoon blij met jezelf!

Even heel eerlijk: dit is allemaal mogelijk voor jou. Je denkt misschien dat de weg van persoonlijke ontwikkeling ‘moeilijk’ of ‘zwaar’ is. Maar het enige wat je hoeft te doen is iemand vinden die jou begeleidt op jouw weg. Iemand die jou ziet voor wie je werkelijk bent, begrijpt waar je staat en je de weg kan wijzen naar wat er óók mogelijk is.

0 +
sessies
0 +
klanten

Dit is mogelijk voor jou:

Tijdens het ‘New You’ – traject wijs ik je de weg naar de allerbeste versie van jezelf. Gedurende een periode van 3 maanden begeleid ik jou door middel van coaching en hypnose naar meer zelfvertrouwen. Je ontvangt praktische tips en adviezen die je direct kunt toepassen in jouw dagelijks leven. Zodat jij het geluk weer in jezelf vindt en ontdekt dat er óók een hele fijne en positieve energie in jou stroomt!

Het traject bestaat uit 6 sessies, waaronder Hypnose & Coaching sessies. De inhoud is maatwerk, maar in ieder geval ontvang je 3 online/live hypnose sessies. Daarnaast ontvang je 2 video’s, 2 zelfhypnoses en huiswerkopdrachten tussen de sessies door.

Aan het eind van dit traject:

Meet your New You!

De investering voor dit traject bedraagt € 2.375,- inclusief BTW. 
Betaal in 1 keer of in 3 termijnen van € 847,- inclusief BTW

“Hoe bewuster je wordt van wie jij bent en wie je kunt zijn, hoe meer jij ontwaakt in de allerbeste versie van jezelf”

Dit is wat anderen over mij zeggen

Colette Cornelissen - Comptoir Colette
"Zowat een jaar geleden was ik zoekend naar mezelf, naar wie ik echt ben. En oh, wat heerlijk dat Vanessa net dan op mijn pad kwam. Ik voelde gelijk een klik en die werd alleen maar sterker doorheen ons traject. De hypnose sessies brachten mij bij wie ik echt ben. Ik brak door angsten en mijn ego heen. En Vanessa's coachingsessies vond ik fantastisch. Ze gaven mij richting en de juiste handvaten om dicht bij mezelf en in hoge energie te blijven en zo mijn pad verder te bewandelen. Ik ben een grote fan van haar aanpak, haar enthousiasme en het vertrouwen dat ze je gelijk geeft. Mijn leven is sindsdien echt veranderd. Ik ben gelukkiger, rustiger en ik heb veel meer vertrouwen. In mezelf en in alles wat het leven mij nog gaat brengen. Probeer het eens, zou ik zeggen!"
Colette Cornelissen
Comptoir Colette
Suzanne - De Voedingsdeskundige
"Ik had deze reis voor geen goud willen missen! De unieke combinatie die Vanessa biedt coaching en hypnose paste mij als een jas in deze fase van mijn leven! Hoofd uit, ontspanning en intuïtie aan. Totaal buiten mijn comfortzone, waardoor ik in het begin de angst voelde voor hypnose en dacht dat dit niet voor mij weggelegd was. Maar door te oefenen kon ik mijn intuïtie laten spreken tijdens de hypnose en dat voelde zo goed!! It's a kind of magic! Dat is het. Zoveel angst om los te laten, zoveel rust en liefde nu voor mijzelf na de sessies. Ik ben aangehaakt op de hoge energie van Vanessa, het verraste mij dat ze boodschappen op kon vangen en deze voor mij te vertalen. Dit is zo waardevol geweest. Ik hoef het ook niet alleen te doen. Dat heeft me gerustgesteld en is voor mij zo'n enorme eye opener geweest dat ik dit ook anderen gun die vastzitten in oude denkpatronen, ingesleten angsten en onzekerheden. "
Suzanne Krijger
De Voedingsdeskundige
Laura Langens - Kinderboekenschrijfster & Organisator Manifestatie Event
"Ik heb via hypnose sessies van Vanessa al veel oude belemmerende overtuigingen los mogen laten. Mijn Money Mindset is verbeterd, ik zet mezelf in de spotlights en voel meer zelfliefde en zelfvertrouwen. Dit gun ik iedereen. Juist als je je verdiept in manifesteren is dit enorm waardevol."
Laura Langens
Kinderboekenschrijfster &
Organisator Manifestatie Event
Kristina Constantina - Kickstart You
"Vanessa kwam precies op het juiste moment op mijn pad en ik wist gelijk - dit heb ik nodig! En wat ben ik blij dat ik mijn vertrouwen in haar handen heb gelegd! Zeer betrokken, oprecht, intuïtief, op ieder moment wist zij precies aan te voelen wat ik nodig had. En ook nog een onwijs goede professional met veel kennis, kunde en ervaring. Met 2 hypnotherapie sessies al was ik dankzij de begeleiding van Vanessa in staat om door mijn pijnpunten heen te werken en de sessies hebben mij zoveel opgeleverd! Dat is eigenlijk niet simpel in woorden uit te drukken. Bij Vanessa ben je in bijzonder goede handen."
Kristina Constantina
Kickstart You
Linda Hemmes Fotografie
"Tijdens een fotosessie vertelde ik mijn verhaal aan Vanessa waarop zij mij prachtige vragen stelde die mij aan het denken hebben gezet. Ik voelde me gelijk veilig om bij haar een hypnose traject te boeken. Ik kwam bij haar om de angst op te lossen voor geldgebrek. Na 3 sessies voelde ik me zelfverzekerder, veel lichter en kon naar bepaalde zaken zonder oordeel naar mezelf kijken en leverde het me rust en ruimte in mijn hoofd op. Vanessa is heel rustig en ik vond het super veilig om me ‘aan haar over te geven’ en volledig op haar te vertrouwen. Daarnaast heeft ze heel veel humor en maakte ze me elke keer aan het lachen. Waardoor het echt even een feestje werd en een momentje voor mezelf van rust. Vanessa is een fijn persoon om mee te werken en de hypnose sessies hebben me prachtige inzichten gegeven."
Linda Hemmes
Linda Hemmes Fotografie
Dorien van de Berg - Good Vibes Only
"Ik zou de coaching met/van Vanessa willen omschrijven als een reis naar binnen, waarbij ik kennismaakte met hypnose, maar ook met een andere manier van werken met het universum en dat heeft me erg verrast! De space holding die Vanessa doet heb ik vanaf het eerste moment als zeer prettig ervaren. Daardoor voelde ik me veilig om ervoor te gaan. Ook communiceert ze heel helder en zegt precies wat er gezegd moet worden. Daarbij heb ik erg genoten van haar heerlijke enthousiasme en denk ik regelmatig terug aan een van haar vele nuttige tips over energie!! Het heeft me bergen zelfinzicht opgeleverd!"
Dorien van den Berg
Good Vibes Only
Evelien
"Wat zou het fijn zijn als ik bepaalde overtuigingen echt kan loslaten", dacht ik. Vanessa kwam precies op dat moment op m'n pad. In eerste instantie wel spannend om de stap te zetten, want ik was nog niet zo bekend met hypnose. Na een fijn kennismakingsgesprek wist ik: dit is wat ik nu nodig heb. En dat was het ook. Na elke sessie merkte ik meer en meer verschil in positieve zin. Nu zit ik lekkerder in mijn vel (omdat ik bepaalde dingen heb losgelaten door hypnose), ik ben beter gaan communiceren en ik herken mijn triggers/pijnpunten steeds beter. Hypnose is hartstikke krachtig! Vanessa is vriendelijk, betrouwbaar en kundig. Ze oordeelt niet, luistert goed en gaat heel doeltreffend met je aan de slag tot ze de kern te pakken heeft. Mooi ook om zo vanuit het positieve en intuïtieve begeleid te worden. Ik heb gelachen, gehuild en vol bewondering de reis door het onderbewuste gemaakt. Met als resultaat dat ik nu beter weet waar ik naartoe wil en wat ik kan doen om daar te komen. Ik beveel Vanessa daarom van harte aan."
Evelien

FAQ

De meest gestelde vragen en antwoorden

Ja, je kan heel goed online sessies volgen. Uit ervaring weet ik dat het niet uitmaakt of de sessies online of bij mij in Nijmegen plaatsvinden. We overleggen samen waar je voorkeur naar uitgaat.

De investering van de trajecten staan op de pagina van het betreffende traject.

Hypnose is een mix tussen focus en ontspanning. Het is een natuurlijke staat van zijn waarbij het kritische denken omzeild wordt en je toegang krijgt tot het onderbewuste. Dagelijks ben je een aantal keer onder hypnose zonder dat je het doorhebt.

Hypnotherapie is een bewezen effectieve therapievorm waarbij hypnose wordt gebruikt om bepaalde problemen te behandelen. Het onderbewuste wordt aangesproken en hiermee krijg je inzichten in je gedrag en wordt je probleem ook bij de kern, daar waar het is ontstaan getransformeerd.

Hypnotherapie is veilig mits de therapeut/coach geschoold en gecertificeerd is, weet wat hij/zij doet en dus ook weet hoe het onderbewuste werkt. Voor de veiligheid van mijn klanten zal ik niet met iedereen kunnen samenwerken. Deze uitzonderingen staan op het inschrijvingsformulier dat je invult voordat een eventueel traject start.

Ik heb 2 opleidingen gevolgd bij Hypnose Instituut Nederland en ben gecertificeerd hypnotherapeut master practitioner. Ik ben als hypnotherapeut aangesloten bij beroepsvereniging NIBIG, geregistreerd bij de WKKGZ en ingeschreven op de website bestetherapeut.nl.

Je mag mij altijd een mail sturen via info@vanessabender.nl. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om met je mee te denken