Over Vanessa Bender

‘Ik heb ervoor gekozen de allerbeste versie van mezelf te worden!’, zei ik.

Stralen, ik doe het nu bijna dagelijks. Daarvoor bijna niet.

Voordat ik ondernemer werd had ik een baan als P&O adviseur. Ondanks dat mijn werkgever blij was met mij, was ik niet blij met mezelf. Ik was onzeker, zat niet lekker in mijn vel en was mezelf niet meer. Ik leefde vanuit angst en was bang voor de mening van anderen, bang om iets verkeerd te doen en bang om de controle los te laten. De lat had ik oneindig hoog gelegd, maar ik kon er onmogelijk aan voldoen. Het putte me uit.

Regelmatig dacht ik ’‘Dit kan toch niet de bedoeling van het leven zijn?’

Dat heb ik goed gedacht! Alles in mij riep dat het anders moest. Maar hoe? Toen kwam er precies op het juiste moment een coachtraject voorbij. Ik wist gewoon: dit moet ik doen! Tot op de dag van vandaag ben ik blij dat ik op dát moment naar mijn onderbuikgevoel heb geluisterd, want dat was een eerste stap in het nemen van de regie over mijn eigen leven. Deze keus is het allerbeste wat ik kon doen. Ik vond mijn passie ‘spiritualiteit’ en besloot mijn meisjesdroom achterna te gaan en ondernemer te worden. Vrij snel kwam de opleiding hypnotherapie op mijn pad.

Hypnose heeft mij meer gebracht dan ik me ooit voor mogelijk heb kunnen houden. Ik kreeg vertrouwen in het leven en vond geluk en liefde in mezelf. Ik ontdekte dat ik tot veel meer in staat ben dan ik zelf dacht. En dat ik met mijn gedachten mijn verlangens en dromen kan manifesteren! Nu ben ik zó gelukkig. Ik heb een zinvol en succesvol leven, voel innerlijke rust, kracht en zelfvertrouwen.

Vanessa Bender - The Whole Experience

Mijn missie en visie

Met heel veel liefde help ik vrouwen de regie te pakken over hun leven en de allerbeste versie van zichzelf te worden zodat zij meer geluk en liefde ervaren in zichzelf. Ik geloof er heilig in dat hoe lekkerder jij in je vel zit en straalt van zelfvertrouwen hoe meer overvloed je aantrekt op alle gebieden van het leven; geluk, liefde, vriendschappen, gezondheid, plezier en geld. Als je met mij gaat samenwerken .. Dan zet ik met liefde mijn kennis als hypnotherapeut master practitioner in, tezamen met mijn spirituele gave. Ik ben gevoelig voor energieën, sferen en emoties. Hierdoor voel ik haarfijn aan hoe het met je gaat en waar jouw behoefte ligt in dat moment, en ik zal je hier liefdevol mee confronteren. Mijn kracht ligt in het traceren van onbewuste belemmerende overtuigingen waar jij zelf niet bij kan. Ik filter ze eruit zodat ze bewust worden en vervolgens herprogrammeren we ze zodat jij meer geluk en succes hebt in jouw leven. Want, ik gun het jou zo! Enn, ik bezit lekker veel positieve energie, daar mag je best wat van hebben! Ga je mee wonderen ontdekken in jouw leven?

Got an Idea?

The plans you refer to will soon be back in our hands. Alderaan? I'm not going to Alderaan. I've got to go home.

All queries are replied within 24hrs.