Over Vanessa Bender

‘Wat is er met jou gebeurd Vanessa? Je straalt helemaal!’.

‘Ik heb ervoor gekozen de allerbeste versie van mezelf te worden!’, zei ik.

Stralen, ik doe het nu bijna dagelijks. Daarvoor bijna niet. 

Voordat ik ondernemer werd had ik een baan als P&O adviseur. Ondanks dat mijn werkgever blij was met mij, was ik niet blij met mezelf. Ik was onzeker, zat niet lekker in mijn vel en was mezelf niet meer. Ik leefde vanuit angst en was bang voor de mening van anderen, bang om iets verkeerd te doen en bang om de controle los te laten. De lat had ik oneindig hoog gelegd, maar ik kon er onmogelijk aan voldoen. Het putte me uit.

Regelmatig dacht ik ’‘Dit kan toch niet de bedoeling van het leven zijn?’

Dat heb ik goed gedacht! Alles in mij riep dat het anders moest. Maar hoe? Toen kwam er precies op het juiste moment een coachtraject voorbij. Ik wist gewoon: dit moet ik doen! Tot op de dag van vandaag ben ik blij dat ik op dát moment naar mijn onderbuikgevoel heb geluisterd, want dat was een eerste stap in het nemen van de regie over mijn eigen leven. Deze keus is het allerbeste wat ik kon doen. Ik vond mijn passie ‘spiritualiteit’ en besloot mijn meisjesdroom achterna te gaan en ondernemer te worden. Vrij snel kwam de opleiding hypnotherapie op mijn pad.

Hypnose heeft mij meer gebracht dan ik me ooit voor mogelijk heb kunnen houden. Ik kreeg vertrouwen in het leven en vond geluk en liefde in mezelf. Ik ontdekte dat ik tot veel meer in staat ben dan ik zelf dacht. En dat ik met mijn gedachten mijn verlangens en dromen kan manifesteren! Nu ben ik zó gelukkig. Ik heb een zinvol en succesvol leven, voel innerlijke rust, kracht en zelfvertrouwen.

— Mijn missie en visie

Met heel veel liefde help ik vrouwen de regie te pakken over hun leven en de allerbeste versie van zichzelf te worden zodat zij meer geluk en liefde ervaren in zichzelf. Ik geloof er heilig in dat hoe lekkerder jij in je vel zit en straalt van zelfvertrouwen hoe meer overvloed je aantrekt op alle gebieden van het leven; geluk, liefde, vriendschappen, gezondheid, plezier en geld. 

Als je met mij gaat samenwerken ..  

Dan zet ik met liefde mijn kennis als hypnotherapeut master practitioner in, tezamen met mijn spirituele gave. Ik ben gevoelig voor energieën, sferen en emoties. Hierdoor voel ik haarfijn aan hoe het met je gaat en waar jouw behoefte ligt in dat moment, en ik zal je hier liefdevol mee confronteren. 

Mijn kracht ligt in het traceren van onbewuste belemmerende overtuigingen waar jij zelf niet bij kan. Ik filter ze eruit zodat ze bewust worden en vervolgens herprogrammeren we ze zodat jij meer geluk en succes hebt in jouw leven. Want, ik gun het jou zo! Enn, ik bezit lekker veel positieve energie, daar mag je best wat van hebben! 

Ga je mee wonderen ontdekken in jouw leven?

Dit is wat anderen over mij zeggen

Colette Cornelissen - Comptoir Colette
"Zowat een jaar geleden was ik zoekend naar mezelf, naar wie ik echt ben. En oh, wat heerlijk dat Vanessa net dan op mijn pad kwam. Ik voelde gelijk een klik en die werd alleen maar sterker doorheen ons traject. De hypnose sessies brachten mij bij wie ik echt ben. Ik brak door angsten en mijn ego heen. En Vanessa's coachingsessies vond ik fantastisch. Ze gaven mij richting en de juiste handvaten om dicht bij mezelf en in hoge energie te blijven en zo mijn pad verder te bewandelen. Ik ben een grote fan van haar aanpak, haar enthousiasme en het vertrouwen dat ze je gelijk geeft. Mijn leven is sindsdien echt veranderd. Ik ben gelukkiger, rustiger en ik heb veel meer vertrouwen. In mezelf en in alles wat het leven mij nog gaat brengen. Probeer het eens, zou ik zeggen!"
Colette Cornelissen
Comptoir Colette
Suzanne - De Voedingsdeskundige
"Ik had deze reis voor geen goud willen missen! De unieke combinatie die Vanessa biedt coaching en hypnose paste mij als een jas in deze fase van mijn leven! Hoofd uit, ontspanning en intuïtie aan. Totaal buiten mijn comfortzone, waardoor ik in het begin de angst voelde voor hypnose en dacht dat dit niet voor mij weggelegd was. Maar door te oefenen kon ik mijn intuïtie laten spreken tijdens de hypnose en dat voelde zo goed!! It's a kind of magic! Dat is het. Zoveel angst om los te laten, zoveel rust en liefde nu voor mijzelf na de sessies. Ik ben aangehaakt op de hoge energie van Vanessa, het verraste mij dat ze boodschappen op kon vangen en deze voor mij te vertalen. Dit is zo waardevol geweest. Ik hoef het ook niet alleen te doen. Dat heeft me gerustgesteld en is voor mij zo'n enorme eye opener geweest dat ik dit ook anderen gun die vastzitten in oude denkpatronen, ingesleten angsten en onzekerheden. "
Suzanne Krijger
De Voedingsdeskundige
Laura Langens - Kinderboekenschrijfster & Organisator Manifestatie Event
"Ik heb via hypnose sessies van Vanessa al veel oude belemmerende overtuigingen los mogen laten. Mijn Money Mindset is verbeterd, ik zet mezelf in de spotlights en voel meer zelfliefde en zelfvertrouwen. Dit gun ik iedereen. Juist als je je verdiept in manifesteren is dit enorm waardevol."
Laura Langens
Kinderboekenschrijfster &
Organisator Manifestatie Event
Kristina Constantina - Kickstart You
"Vanessa kwam precies op het juiste moment op mijn pad en ik wist gelijk - dit heb ik nodig! En wat ben ik blij dat ik mijn vertrouwen in haar handen heb gelegd! Zeer betrokken, oprecht, intuïtief, op ieder moment wist zij precies aan te voelen wat ik nodig had. En ook nog een onwijs goede professional met veel kennis, kunde en ervaring. Met 2 hypnotherapie sessies al was ik dankzij de begeleiding van Vanessa in staat om door mijn pijnpunten heen te werken en de sessies hebben mij zoveel opgeleverd! Dat is eigenlijk niet simpel in woorden uit te drukken. Bij Vanessa ben je in bijzonder goede handen."
Kristina Constantina
Kickstart You
Linda Hemmes Fotografie
"Tijdens een fotosessie vertelde ik mijn verhaal aan Vanessa waarop zij mij prachtige vragen stelde die mij aan het denken hebben gezet. Ik voelde me gelijk veilig om bij haar een hypnose traject te boeken. Ik kwam bij haar om de angst op te lossen voor geldgebrek. Na 3 sessies voelde ik me zelfverzekerder, veel lichter en kon naar bepaalde zaken zonder oordeel naar mezelf kijken en leverde het me rust en ruimte in mijn hoofd op. Vanessa is heel rustig en ik vond het super veilig om me ‘aan haar over te geven’ en volledig op haar te vertrouwen. Daarnaast heeft ze heel veel humor en maakte ze me elke keer aan het lachen. Waardoor het echt even een feestje werd en een momentje voor mezelf van rust. Vanessa is een fijn persoon om mee te werken en de hypnose sessies hebben me prachtige inzichten gegeven."
Linda Hemmes
Linda Hemmes Fotografie
Dorien van de Berg - Good Vibes Only
"Ik zou de coaching met/van Vanessa willen omschrijven als een reis naar binnen, waarbij ik kennismaakte met hypnose, maar ook met een andere manier van werken met het universum en dat heeft me erg verrast! De space holding die Vanessa doet heb ik vanaf het eerste moment als zeer prettig ervaren. Daardoor voelde ik me veilig om ervoor te gaan. Ook communiceert ze heel helder en zegt precies wat er gezegd moet worden. Daarbij heb ik erg genoten van haar heerlijke enthousiasme en denk ik regelmatig terug aan een van haar vele nuttige tips over energie!! Het heeft me bergen zelfinzicht opgeleverd!"
Dorien van den Berg
Good Vibes Only
Evelien
"Wat zou het fijn zijn als ik bepaalde overtuigingen echt kan loslaten", dacht ik. Vanessa kwam precies op dat moment op m'n pad. In eerste instantie wel spannend om de stap te zetten, want ik was nog niet zo bekend met hypnose. Na een fijn kennismakingsgesprek wist ik: dit is wat ik nu nodig heb. En dat was het ook. Na elke sessie merkte ik meer en meer verschil in positieve zin. Nu zit ik lekkerder in mijn vel (omdat ik bepaalde dingen heb losgelaten door hypnose), ik ben beter gaan communiceren en ik herken mijn triggers/pijnpunten steeds beter. Hypnose is hartstikke krachtig! Vanessa is vriendelijk, betrouwbaar en kundig. Ze oordeelt niet, luistert goed en gaat heel doeltreffend met je aan de slag tot ze de kern te pakken heeft. Mooi ook om zo vanuit het positieve en intuïtieve begeleid te worden. Ik heb gelachen, gehuild en vol bewondering de reis door het onderbewuste gemaakt. Met als resultaat dat ik nu beter weet waar ik naartoe wil en wat ik kan doen om daar te komen. Ik beveel Vanessa daarom van harte aan."
Evelien